Cacciatore Panini La Gratar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cacciatore Panini la grătar. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1027 calorii. Pentru $ 5.48 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, un pătrunjel cu frunze plate, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+Panini Press Giveaway de la Sargento!), Piept De Pui La Gratar Cacciatore, și Pulpe de pui la grătar Cacciatore cu cartofi de usturoi Super zdrobiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar la mare. Dacă gătiți în interior, ardeți ardeii peste o flacără deschisă de gaz pe blatul aragazului sau sub un pui de carne fierbinte. Tăiați ardeii până se înnegresc peste tot, apoi puneți-i în castron și acoperiți cu folie de plastic pentru a se răci. Dacă gătiți afară, ardeți ardeii peste zona fierbinte a grătarului.
Între timp, în robotul de bucătărie combinați vinul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu, usturoiul și muștarul. Cu procesorul în funcțiune, curgeți încet în uleiul de măsline extravirgin pentru a face o marinată. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați puiul într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați 1/3 din marinată și întoarceți-vă pentru a acoperi.
Adăugați ciupercile și ceapa într-un castron mic și turnați marinada rămasă.
Scoateți puiul din marinată și grătați timp de 12 minute. Grătați ciupercile și ceapa până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute și tocați roșiile în ultimele 3 până la 4 minute de timp de gătit.
Scoateți puiul de pe grătar pe o tăietură și feliați-l într-un unghi.
Serviți 1 1/2 coapse de persoană sau 1 sân de persoană. Puneți puiul pe fundul ruloului.
Topiți puiul cu brânză afumată și ciuperci și ceapă la grătar feliate și roșii arse la foc. Cojiți, sămânți și tocați ardeii și puneți-i deasupra roșiei.
Se presară cu puțin pătrunjel și se acoperă cu blaturile ruloului.
Dacă tăiați ambițios, puteți curăța ardeii în robotul de bucătărie pentru a le face cochete.
Serviți panini cu chipsuri de cartofi cu ulei de măsline alături.