Cacciatore De Vițel

Cacciatore De Vițel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cacciatore de vițel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 740 calorii, 86G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, morcovi, pancetta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Cacciatore, Slabut Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică. Se amestecă porcini și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se usucă carnea de vițel și se condimentează cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
VitelVitel
4
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală largă de 6 până la 8 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi vițel brun, întorcându-se, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați vițelul pe o farfurie. Aruncați grăsimea din oală și adăugați restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se adauga pancetta si saut la foc mediu-mare pana incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
7
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Scurgeți porcini într-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron, apăsând pe ciuperci și rezervând vin. Tăiați grosolan porcini și adăugați la amestecul de pancetta cu morcovi, țelină și usturoi. Saut până la înmuiat, aproximativ 8 minute. Se amestecă vinul și se gătește până când majoritatea s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
9
Tăiați grosolan roșiile și adăugați-le în oală cu sucul lor. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați vițel cu sucuri de carne din farfurie, rozmarin, frunze de dafin și măsline. Acoperiți oala și fierbeți vițelul la cuptor, rotind friptura ocazional, până când centrul cărnii este fraged cu furculița, 2 3/4 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
MăslineMăsline
CarneCarne
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați vițelul pe o tăietură și lăsați-l să stea, acoperit slab. Sosul se fierbe la foc mediu, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Condimentați cu sare și un vârf de zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Tăiați corzile de la friptură și aruncați frunzele de dafin și rozmarinul. Feliați gros vițelul și reveniți la oală, ungând cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
SosSos
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Vitelul poate fi fiert și feliat cu 1 zi înainte și răcit în sos (acoperit odată răcit). Reîncălziți ușor în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
VitelVitel
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate51
Revista