Cacciatore de pui și paste
Cacciatore de pui și paste necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați paste, jumătăți de piept de pui, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Încercați Pui Cacciatore peste paste, Cacciatore de pui cu tigaie pentru Paste, și Ușor O Oală De Pui Cacciatore Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți timp de 10 minute sau până se rumenesc bine pe ambele părți.
Se amestecă bulionul, oregano, praful de usturoi, roșiile, ardeiul verde, ceapa și ardeiul negru în tigaie și se încălzește la fierbere. Se amestecă pastele. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când pastele sunt fragede.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.