Cacciatore De Pui Rapid Și Ușor

Cacciatore De Pui Rapid Și Ușor
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 43 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de ardei gras și ceapă, piept de pui, brânză mozzarella cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cacciatore De Pui Rapid Și Ușor, Quick Chicken Cacciatore, și Quick Chicken Cacciatore.

Instrucțiuni

1
Gatiti puiul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 2 min. pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați legume; acoperi. Gatiti 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Se amestecă sosul de paste. Se fierbe la foc mic 5 min. la foc mediu sau până când puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Pui întregPui întreg
4
Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Revista