Cacciatore de pui cu aragaz lent cu Linguine

Cacciatore de pui cu aragaz lent cu Linguine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cacciatore de pui cu aragaz lent cu Linguine. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 630 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, sare, coapse de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cacciatore de pui cu aragaz lent cu Linguine, Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent, și Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți puiul în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați ciuperci, pastă de roșii, bulion, vin, busuioc, sare și frunze de dafin; amestecați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
5
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți linguina conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
6
Scoateți puiul din aragazul lent; acoperiți pentru a se încălzi. Se amestecă cimbru în sos în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de sos din aragaz și amidonul de porumb până se omogenizează; se amestecă în sosul rămas în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Acoperiți; gatiti 10 minute mai mult, amestecand frecvent.
8
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Serviți puiul și sosul peste linguine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista