Cacciatore De Porc Cu Aragaz Lent

Cacciatore De Porc Cu Aragaz Lent
Cacciatore de porc cu aragaz lent este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 524 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cacciatore De Porc Cu Aragaz Lent, Cacciatore cu aragaz lent mai bun ca niciodată, și Cacciatore De Pui Cu Aragaz Lent Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, se rumenesc cotletele la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați la aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
În aceeași tigaie, gătiți ceapa în ulei la foc mediu până se rumenesc. Se amestecă ciupercile și ardeiul gras și se gătește până când aceste legume sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă sosul de paste, roșiile tăiate cubulețe și vinul alb. Condimentează cu condimente italiene, busuioc și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sos De PasteSos De Paste
Vin AlbVin Alb
TomateTomate
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
5
Se toarnă peste Cotletele de porc în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Gatiti la foc mic timp de 7 pana la 8 ore. Pentru a servi, așezați o felie de brânză peste fiecare cotlet și acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista