Cacao olandeză de Est a lui Vandaag

Cocoanul olandez de Est al lui Vandaag este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 205g de grăsime, și un total de 3745 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $16.41 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, ghimbir praf, lapte praf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma amestecul de cacao fierbinte, puteți urma acest fel principal cu Mousse Fierbinte De Cacao ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 16 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Chiftele Din Indiile De Est Olandeze, Cupcakes Olandezi Cu Cacao, și Popsicles de cacao olandeză cu coajă magică de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă doriți să garnisiți cu frișcă de kaffir-arțar, puneți siropul de arțar într-un borcan sigilabil cu frunze de tei de kaffir și infuzați timp de 24 de ore. După infuzare, îndepărtați frunzele de tei și adăugați arțar în smântână grea. Bateți cu un mixer electric sau într-un recipient ISI Whip. Frisca poate fi depozitată, refrigerată, peste noapte.
Pentru a face un amestec picant de cacao fierbinte, adăugați cacao olandeză, zahăr, lapte praf, zahăr brun, sare, cayenne, scorțișoară și ghimbir într-un bol mare de amestecare.
Bateți până se amestecă uniform.
Pentru a face băutură, încălziți laptele și amestecul picant de cacao fierbinte într-o cratiță medie, amestecând constant până când este foarte fierbinte.
Se ia de pe foc, se adauga Drambuie si Bols Genever.
Serviți într-o cană cu frișcă kaffir-maple, dacă doriți.