Cacao-Friptură Frecată Cu Șuncă-Sos De Whisky

Friptura frecată cu cacao cu sos de Bacon-whisky ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 724 calorii, 51G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,66 USD pe porție. Un amestec de pătrunjel, smântână grea, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 170 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Rețete similare includ Cacao-frecat New York benzi friptură pentru două, Cotlete De Porc Frecate Cu Cacao Și Chili, și Cotlete de porc frecate cu cacao și Chile.
Instrucțiuni
Se amestecă pudra de cacao, ambele paprikas, zahăr brun, cayenne și 2 lingurițe de sare; frecați friptura și aduceți la temperatura camerei, 30 de minute.
Faceți sosul: gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Scoateți prosoapele de hârtie cu o lingură cu fante; deoparte.
Adăugați prazul în picături și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați whisky-ul, apoi reveniți la foc mediu; dacă alcoolul se aprinde, lăsați flăcările să se stingă. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de pui și frunzele de dafin. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când amestecul este redus cu un sfert, aproximativ 8 minute.
Bateți smântâna grea și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul acoperă o lingură, aproximativ 7 minute. Se amestecă untul, slănina rezervată și pătrunjelul; condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 lingură de unt; când se topește, adăugați friptura și căutați până se formează o crustă întunecată, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 minute. Se condimentează cu sare. Feliați și serviți cu sosul.
Fotografie de Anna Williams
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Rabble Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.