Cacao Cappuccino Cu Ciocolată Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Cappuccino Cocoan cu ciocolată dublă. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată de copt, cacao de copt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cappuccino Cu Ciocolată Dublă, Ciocolată Dublă Cacao Fierbinte, și Cupcakes Cu Cacao Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic răcit, bateți frișca, 1 lingură de zahăr brun și 1 linguriță de cafea espresso cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Amestecați laptele, cacao, 1/3 cană de zahăr brun și 2 linguri de cafea espresso într-o cratiță de 3 litri.
Se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, doar pentru a fierbe (nu fierbe).
Se amestecă ciocolata până se topește.
Se toarnă amestecul în cupe sau cani. Completați fiecare cu frișcă.
Se ornează cu bețișoare de scorțișoară pentru agitare.