Cabernet Steak și ciuperci

Cabernet Steak și ciuperci
Cabernet friptură și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 687 calorii, 48G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci si ceapa Sotate, Friptură de fier plat cu sos Cabernet, și Friptura piperată la grătar a lui Johnny Garlic cu sos Balsamic Cabernet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele de marinată împreună într-un castron mare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați jumătate din marinată în 1 tigaie sau bol non-reactiv superficial și rezervați cealaltă jumătate a marinadei pentru ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați excesul de grăsime din fripturi și faceți mici tăieturi cu un cuțit în grăsimea din jurul marginii fripturilor. Marinați fripturile timp de cel puțin 30 de minute la temperatura camerei sau până la 6 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Așezați fripturile pe grătarul fierbinte timp de 3 minute pe fiecare parte pentru a căuta și a crea semne frumoase de grătar. Reduceți temperatura grătarului la scăzut și închideți capacul. Continuați să gătiți fripturi încă 5 până la 10 minute pentru mediu-rare, întorcându-le la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Lăsați fripturile să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
7
Între timp, înmuiați ciupercile în marinada rezervată și așezați-le pe grătar, cu partea curbată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Puneți marinata rămasă din fripturi și ciuperci într-o cratiță mică și dați la fiert cel puțin 3 minute și gătiți până se reduce ușor. Înveliți ușor platoul de servire cu ulei de măsline extravirgin și frunze întregi de rozmarin proaspăt, oregano și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Transferați fripturile și ciupercile pe platou și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista