Cabernet - Soia Tri-Tip
Cabernet-soia tri-Tip ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 355 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cabernet Sauvignon, ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Sos De Soia-Susan, Taitei Cu Sos De Soia, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic pentru alimente (cel puțin 1 gal.), combinați vinul, zahărul și sosul de soia.
Cu partea plată a unui cuțit, zdrobiți ghimbirul și usturoiul.
Se adaugă la amestecul de vin.
Ștergeți carnea de vită cu un prosop umed și puneți-o în pungă, sigilați și agitați pentru a amesteca. Puneți punga într-o tigaie și răciți, întorcându-vă ocazional, cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
Ridicați carnea de vită din pungă, rezervând marinada.
Așezați carnea pe un grătar deasupra unui pat solid de cărbuni medii sau pe un grătar cu gaz la foc mediu (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde). Acoperiți grătarul cu gaz. Întorcând carnea de vită după cum este necesar pentru a se rumeni uniform, gătiți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți înregistrează 125 pentru rare, 20 până la 30 de minute în total pentru o bucată de 1 1/2 până la 2 inci grosime.
Transferați carnea pe o placă de sculptură, păstrați-o caldă și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Între timp, turnați marinada rezervată într - o tigaie de 1 până la 2 litri. La foc mare, fierbeți marinada până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, aruncați ghimbirul și usturoiul.
Se toarnă sosul de marinată într-un bol și se adaugă sucuri care s-au scurs din carne.
Feliați carnea subțire peste cereale și însoțiți cu sos.