Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă

Cabernet-burgeri balsamici cu ciuperci saut și ceapă ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $3.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 477 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de rucola pentru copii, oțet balsamic, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma maioneza ușoară, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Ușoare De Piatră ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de bizoni cu ceapă Cabernet și Cheddar din Wisconsin, Burgeri De Bizoni Cu Ceapă Cabernet Și Cheddar Din Wisconsin, și Balsamic Saut Ciuperci Feliate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și cimbru; gatiti 17 minute sau pana devin aurii si foarte fragede, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați vin, oțet și 1/4 linguriță sare. Gatiti timp de 6 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie.
Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 3 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci și 1/4 linguriță sare; saut timp de 8 minute sau până când ciupercile se rumenesc și lichidul se evaporă în cea mai mare parte.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați grosolan 1 cană de amestec de ceapă și amestecați amestecul de ceapă tocată în carne de vită. Împărțiți amestecul de carne de vită în 6 porții egale, modelând ușor fiecare într-o pastă groasă de 1 inch. Apăsați o indentare de dimensiunea nichelului în centrul fiecărui tort.
Presărați chiftelele cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Combinați maioneza, brânza albastră și usturoiul într-un castron și amestecați bine cu o furculiță.
Întindeți jumătățile superioare de chifle uniform cu amestec de maioneză. Aranjați 1/4 cană de rucola pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; deasupra fiecărei jumătăți inferioare a chiflei cu 1 patty, aproximativ 2 linguri de amestec de ceapă rămas, aproximativ 1/4 cană de ciuperci și jumătatea superioară a chiflei.