Băieți de la țară Chorizo Huaraches de la New York la cart

Băieți de la țară Chorizo Huaraches de la New York la cart
Nevoie de o curs principal fără gluten? Country Boys' Chorizo Huaraches de la ' New York la cart ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 697 calorii, 30g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de chorizo mexican, brânză cotija, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Sosul alb Kwik Meal Cart de la New York a la Cart, Kwik meal Cart ' S Lamb din New York a la Cart, și Huaraches acoperit cu Chorizo fasole prăjită, roșii și avocado.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din fontă la mare timp de aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți chorizo din carcasă și adăugați-l în tigaie. Reduceți căldura la mediu-mare și prăjiți chorizo, rupându-l în bucăți mici cu o spatulă în timp ce gătește. Gatiti pana se rumeneste si crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc și se scurge grăsimea. Puteți rezerva grăsime pentru a prăji huaraches, dacă doriți.
4
Așezați masa harina într-un castron mare și amestecați cu sare. Adăugați încet aproximativ 2 1/4 căni de apă și amestecați cu mâinile pentru a ajunge la consistența potrivită. Aluatul trebuie să fie moale, dar nu lipicios și poate fi necesar să folosiți mai multă sau mai puțină apă. Formați 6 bile aproximativ de dimensiunea palmei, în formă de ou. Apăsați degetele în centrul fiecăruia cu mâna în cercuri pentru a forma un șanț adânc în centru, astfel încât bila de aluat să semene cu o canoe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați 1/2 linguriță de fasole la mijlocul fiecărei bile de aluat și ciupiți aluatul pentru a sigila și restabili forma oului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Așezați aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și apăsați ușor pentru a aplatiza, apoi acoperiți cu o altă foaie mare de folie de plastic și folosiți un sucitor, pentru a întinde aluatul umplut pentru a forma un oval mare de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Adăugați 1 până la 2 linguri de ulei vegetal (sau grăsime chorizo rezervată) într-un grătar plat sau o tigaie mare din fontă și încălziți la mediu-mare timp de un minut. Așezați cu grijă huarache pe suprafața încălzită timp de aproximativ 3 minute, răsturnați și grătiți încă 2 minute sau până când ambele părți se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Se întinde cu câteva linguri de fasole prăjită rămasă. Se acoperă cu chorizo, salată tocată, roșii, ceapă, coriandru și brânză cotija.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
Fasole PrăjităFasole Prăjită
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista