Buzunare Picadillo
Nevoie de un fel principal fără lactate? Buzunarele Picadillo ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți stafide aurii, ou, măsline umplute cu pimiento și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, și Picadillo.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotul, usturoiul și scorțișoara și gătiți, amestecând, aproximativ 1 minut.
Adăugați carnea de vită, 1/4 linguriță de sare și piper după gust; gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați pasta de roșii, roșiile tocate, stafidele și măslinele și gătiți, amestecând, încă 2 minute. Condimentează cu sare și piper.
Lăsați amestecul să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și periați ușor o foaie de copt cu ulei vegetal. Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul și umpleți buzunarele pentru cină. Instrucțiuni pas cu pas.
Așezați buzunarele cu cusătura în jos pe foaia de copt pregătită. Bateți oul și 1 lingură de apă într-un castron mic; periați buzunarele cu spălarea ouălor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Fotografie realizată de Carrie Purcell