Buze-smacking Popcorn amestec

Buze-smacking Popcorn amestec
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Amestecul de Popcorn cu buze ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 222 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de migdale decolorate, floricele cu microunde fără unt, chipsuri de porumb extrudate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Buze-smacking Popcorn amestec, Hooch Party Punch (Băutură Cu Rom Fructat-Amestec De Tip Croazieră), și Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți o suprafață plană mare cu hârtie cerată. Într-un castron mare, amestecați floricelele, cerealele, chipsurile de porumb, migdalele și covrigii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
(23)(23)
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Topiți acoperirea cofetarilor într-un vas de sticlă la cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Continuați să gătiți la intervale de 30 de secunde, amestecând între fiecare, până când acoperirea este netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se toarnă stratul topit peste amestecul de cereale. Cel mai bine este să folosiți o lingură mare de metal și să turnați 1 sau 2 linguri la un moment dat, apoi amestecați pentru a asigura o distribuție uniformă. (O a doua persoană poate fi utilă aici - una de turnat, una de amestecat.) Odată ce totul este acoperit, întindeți amestecul pe hârtie cerată într-un strat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4
Lăsați să stea aproximativ 1/2 oră sau până când acoperirea este uscată.
5
Transferați într-un castron pentru a servi sau depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Popcornul funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Sparkling ros nr. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Spumante Rose
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista