Butterscotch Torte

Butterscotch Torte
Butterscotch Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 488 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Budincă Butterscotch, Butterscotch-Tort De Brânză Cu Arțar, și Tort Butterscotch cu Ganache de ciocolată Butterscotch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia trei unsă 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
3
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile până se îngroașă ușor. Adăugați treptat zahărul, bătând până când este gros și de culoare lămâie. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați firimiturile de cracker, nucile și praful de copt; pliați în amestec de gălbenuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Praf De CoptPraf De Copt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
NuciNuci
5
Într-un alt castron, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Îndoiți un sfert de albușuri în aluat, apoi pliați în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă în tigăi pregătite.
7
Coaceți la 325 de minute pentru 20-25 de minute sau tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru topping, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, făina și sarea. Se amestecă sucul de portocale și apa până se omogenizează; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul și vanilia. Se răcește la temperatura camerei fără agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
10
Într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul cofetarilor până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu o treime din frisca. Repetați straturile de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Stropiți o parte din topping peste tort.
13
Serviți toppingul rămas cu tort. Puneți la frigider resturile.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista