Butterscotch - Pecan Blondies

Butterscotch - Pecan Blondies
Butterscotch - Pecan Blondies este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 196 calorii. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Butterscotch - Pecan Blondies, Butterscotch Blondies, și Butterscotch Blondies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați un vas de copt din sticlă sau metal de 13 x 9 inci cu folie și puneți-l deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Continuați să gătiți, învârtind tigaia și răzuind ocazional părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, până când untul devine de culoare chihlimbar, miroase a nucă, iar solidele se rumenesc, aproximativ 7 până la 10 minute. (Aveți grijă, untul se poate împrăștia.) Transferați imediat untul într-un vas mare rezistent la căldură, asigurându-vă că răzuiți solidele rumenite de pe fundul tigaiei. Se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute. Între timp, amestecați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu până când sunt aerate și combinate; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați zahărul brun în untul rumenit și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ouăle și vanilia și bateți pentru a combina. Folosind spatula de cauciuc, pliați amestecul de făină până când este combinat, având grijă să nu amestecați prea mult. (Aluatul va fi foarte gros.) Pliați în nuci pecan. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită, împingeți-l până la margini și neteziți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți până când marginile încep să se rumenească și un tester de tort sau o frigăruie introdusă în centru iese curat, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească cel puțin 30 minutes.To scoateți blondele, prindeți folia și scoateți-o din tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Transferați pe o placă de tăiat și tăiați în bare de 24 (2 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Îndepărtați orice folie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista