Butterscotch - Pecan Blondies
Butterscotch - Pecan Blondies este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 196 calorii. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Butterscotch - Pecan Blondies, Butterscotch Blondies, și Butterscotch Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați un vas de copt din sticlă sau metal de 13 x 9 inci cu folie și puneți-l deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Continuați să gătiți, învârtind tigaia și răzuind ocazional părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, până când untul devine de culoare chihlimbar, miroase a nucă, iar solidele se rumenesc, aproximativ 7 până la 10 minute. (Aveți grijă, untul se poate împrăștia.) Transferați imediat untul într-un vas mare rezistent la căldură, asigurându-vă că răzuiți solidele rumenite de pe fundul tigaiei. Se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute. Între timp, amestecați făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu până când sunt aerate și combinate; pune deoparte.
Adăugați zahărul brun în untul rumenit și amestecați pentru a combina.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți pentru a combina. Folosind spatula de cauciuc, pliați amestecul de făină până când este combinat, având grijă să nu amestecați prea mult. (Aluatul va fi foarte gros.) Pliați în nuci pecan. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită, împingeți-l până la margini și neteziți-l într-un strat uniform.
Coaceți până când marginile încep să se rumenească și un tester de tort sau o frigăruie introdusă în centru iese curat, aproximativ 25 de minute.
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească cel puțin 30 minutes.To scoateți blondele, prindeți folia și scoateți-o din tava de copt.
Transferați pe o placă de tăiat și tăiați în bare de 24 (2 inci).
Îndepărtați orice folie înainte de servire.