Butterscotch, Marshmallow Fluff și Nucă de Macadamia sau Sundae cu arahide spaniolă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Butterscotch, Marshmallow Fluff și Macadamia Nut sau Spanish Peanut Sundae. Această rețetă face 4 porții cu 3427 de calorii , 32 g de proteine și 187 g de grăsime fiecare. Pentru 12,77 USD per porție , această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că s-a potrivit. Un amestec de boabe de vanilie, vanilie, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 5 ore și 30 de minute . Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Butterscotch, Marshmallow Fluff și Macadamia Nut sau Spanish Peanut Sundae , Marshmallow Fluff și Gina's Butterscotch Sundae .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Împărțiți boabele de vanilie pe lungime. Răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Puneți semințele, jumătățile de păstaie, smântâna de lapte și 1/4 cană de zahăr brun într-o cratiță medie cu fundul greu. Aduceți doar la punctul de fierbere la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Între timp, combinați restul de 3/4 de cană de zahăr brun, gălbenușurile de ou și extractul de vanilie într-un castron mare și amestecați până se omogenizează. În timp ce bateți ușor gălbenușurile, turnați amestecul de smântână fierbinte în ele, astfel încât să se încălzească treptat. Puneti totul inapoi in cratita si gatiti in timp ce amestecati cu o lingura de lemn. Asigurați-vă că răzuiți în mod constant lingura pe fundul cratiței, astfel încât crema să nu se ardă. Crema se face când s-a îngroșat ușor și poate acoperi uniform spatele lingurii. Nu-l lăsați să fiarbă. Se strecoară crema printr-o sită fină. Apăsați tot lichidul din boabele de vanilie și puneți recipientul care conține crema într-un bol mare de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ciocolată Rasă, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se lasa sa se raceasca, amestecand din cand in cand.
5
Transferați crema într-o mașină de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
6
Puneți înghețata finită într-un recipient de depozitare și congelați până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1
Într-o cratiță mică prevăzută cu un termometru pentru bomboane, aduceți apa, siropul de porumb, 3/4 cană zahăr și boabele de vanilie la 246 de grade F. Între timp, într-un bol de mixer complet curat și uscat al unui mixer electric prevăzut cu tel. atasament, batem albusurile spuma, sarea si smantana de tartru pana devin cremoase si spumoase, aproximativ 2 minute. Încă se amestecă, se presară 1 lingură de zahăr rămasă și se bate în continuare până când albușurile țin vârfuri foarte moi, aproximativ 2 minute. În timp ce amestecați la viteză mică, stropiți cu grijă siropul fierbinte. Întoarceți mixerul la mare și bateți până când devine dens, pufos și doar cald, aproximativ 7 minute. Dați mixerul la minim și adăugați semințele de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Aduceți zahărul, untul și boabele de vanilie la fiert într-o cratiță medie la foc mare, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați scotch-ul, readuceți tigaia pe foc și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch Whisky
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Luați de pe foc și adăugați sarea și smântâna caldă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Aduceți smântâna, siropul de porumb, zahărul, cacao, sare și jumătate de ciocolată la fiert într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, la foc moderat, amestecând, până când ciocolata se topește. Reduceți focul și gătiți la fierbere scăzut, amestecând ocazional, 5 minute, apoi luați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De Orez
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați untul, vanilia și ciocolata rămasă și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Serviți cald.
1
Pune câteva linguri de înghețată în fiecare dintre cele 4 feluri de sundae. Acoperiți cu puf și sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
2
Se ornează cu nuci și compot de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Coacerea Buclelor De Ciocolată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Într-o cratiță combina zahărul, cireșele și 1/2 cană de apă. Aduceți la fiert și gătiți până când cireșele încep să se descompună, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți cireșele cu o lingură cu fantă; rezervă. Fierbeți lichidul de gătit până când este redus și însiropat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Luați de pe foc, adăugați Kirsch-ul și aprindeți cu un chibrit lung de bucătărie până când flăcările se sting. Întoarceți cireșele în tigaie și încălziți scurt.
Sundae funcționează foarte bine cu Port. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
Un aperitiv uimitor după cină. Aroma bogata de ciocolata cu aroma de cirese acoperite de ciocolata. De asemenea, grozav deasupra înghețatei de vanilie.