Butterscotch Eggnog
Nevoie de o băutură vegetariană? Butterscotch Eggnog ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1099 calorii, 19g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Butterscotch Eggnog Stars, Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog, și Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză mică până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și, urmărind cu atenție, bateți până când sunt aproximativ consistența cremei de ras, aproximativ 90 de secunde. Reduceți viteza la mediu. Cu mixerul în funcțiune, adăugați jumătate de zahăr și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Transferați albii într-un castron mare. Nu spălați vasul.
Adăugați gălbenușurile de ou și zahărul rămas în vasul mixerului de stand acum gol și bateți la viteză medie-mare până la galben pal și ribbony, oprind mașina și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 2 minute în total.
Adăugați lapte, smântână, Scotch și vanilie și amestecați la viteză mică pentru a combina.
Folosind o spatulă de cauciuc sau un tel de mână, împăturiți albușurile bătute în amestecul de gălbenuș de ou/lapte până se încorporează complet.
Se servește prin turnare în cupe și garnisind cu nucșoară rasă.