Butterscotch cald dippers
Dippers calde de butterscotch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă $1.14 pe portie. Această rețetă este plăcută de 191 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pere, frigarui de lemn înmuiate în apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budincă Caldă Cu Unt-Banane, Budincă de pâine cu mere cu aragaz lent, cu sos cald de Butterscotch, și Tort de dovleac Butterscotch cu glazură Butterscotch.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie și vârful în 100g de zahăr muscovado. Se amestecă până se dizolvă, apoi se lasă la bule timp de 30 de secunde.
Se toarnă smântâna, se aduce la fierbere și se bate până se omogenizează. Se lasă deoparte până se încălzește.
Între timp, încălziți grătarul la mare. Aruncați fructele în sucul de lămâie, zahărul rămas și scorțișoara. Filetați pe frigarui și aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt. Grătar timp de 5 minute, întorcându-se o dată când este auriu.
Se servește cu sosul cald de butterscotch.