Butternut Squash și Kale se amestecă prăji
O porție conține 140 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, kale, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă}, Butternut Squash și Kale, și Butternut Squash & Kale Quesadillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 1 lingură de unt și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Se adaugă dovlecelul și se presară cu sare, pudră de chile și piper. Gătiti câteva minute, întorcându-vă ușor cu o spatulă, până când dovlecelul este maro auriu profund și fraged (dar nu se destramă).
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt la foc mediu-mare și adăugați în kale. Aruncați-l cu clești și gătiți-l timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați dovlecelul gătit și aruncați ușor împreună.