Butternut Squash și Kale Quesadillas

Butternut Squash și Kale Quesadillas
Reteta Butternut Squash și Kale Quesadillas ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 35 minute. Acest hor d ' oeuvre are 594 calorii, 29G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză de capră, dovlecei de butternut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Butternut Squash & Kale Quesadillas, Butternut Squash și Kale Quesadillas, și Butternut Squash, Kale și Quesadillas de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de unt și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă dovlecelul și se presară cu sare, pudră de chile și piper. Gătiti câteva minute, întorcându-vă ușor cu o spatulă, până când dovlecelul este maro auriu profund și fraged (dar nu se destramă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
4
În aceeași tigaie, topiți restul de 1 lingură de unt la foc mediu-mare și adăugați în kale. Aruncați-l cu clești și gătiți-l timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Adăugați dovlecelul gătit și aruncați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Într-o tigaie separată, topiți untul suplimentar și rumeniți ușor ambele părți ale tortilelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Construiți quesadillas unul câte unul începând cu o tortilla, adăugând un strat de brânzeturi și un strat de amestec de squash/kale și terminând cu o a doua tortilla. Veți avea patru quesadillas când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
KaleKale
8
Rumeniți fiecare quesadilla pe ambele părți, adăugând mai mult unt în tigaie pentru a vă asigura că tortilele sunt frumoase, aurii și delicioase. Când brânza este topită, scoateți fiecare quesadilla din tigaie și tăiați-o în patru pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista