Butternut Squash și ciuperci Shiitake Risotto de orez sălbatic

Butternut Squash și ciuperci Shiitake Risotto de orez sălbatic
Butternut Squash și Shiitake ciuperci Risotto orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 376 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți orez arborio, stoc de legume, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Orz, suc de fructe Butternut, și Risotto Shiitake, Orez sălbatic și Pilaf de ciuperci Shiitake, și Squash de Butternut prăjit, ciuperci Shiitake și Kale, Kimchi Bibimsoba pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile shiitake și apa într-un castron, asigurându-vă că ciupercile sunt acoperite cu apă; lăsați să se înmoaie până când ciupercile s-au înmuiat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți și rezervați lichidul pentru utilizare ulterioară.
3
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Aruncați dovlecelul de butternut, uleiul de măsline și siropul de arțar împreună într-un bol până când dovlecelul este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se întinde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Prăjiți dovlecelul în cuptorul preîncălzit până când este fraged, dar își păstrează forma, aproximativ 30 de minute; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Aduceți stocul de legume și lichidul rezervat din ciuperci la foc mic într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; când untul începe să spumeze, amestecați ceapa în unt și gătiți până când ceapa este moale și aurie, 5 până la 7 minute. Se amestecă orezul sălbatic și orezul Arborio prin ceapă până se amestecă uniform și se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
Orez SălbaticOrez Sălbatic
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați vinul alb și ciupercile în ceapă; gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul a fost absorbit, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
10
Se toarnă suficient din amestecul de foc mic în tigaie pentru a acoperi orezul; gătiți și amestecați până când lichidul este aproape complet absorbit. Continuați să adăugați stoc aproximativ 3/4 căni simultan, permițând fiecărui lot să se absoarbă în amestec înainte de a adăuga următorul. Gatiti si amestecati pana cand orezul este fraged, aproximativ 35 de minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați dovlecelul de butternut; gătiți până când dovlecelul este fierbinte, 2 până la 3 minute. Reduceți căldura la minim. Amestecați rapid brânza Gorgonzola și pătrunjelul în amestec până când risotto-ul este umed și cremos; se ia de pe foc. Condimentează cu sare și piper; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Suc De FructeSuc De Fructe
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista