Butternut Squash-Tigaie De Pui-Friptură
Butternut Squash-pui Pan-friptura este un fără gluten, primar și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 562 calorii, 39G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 20. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere fuji, pulpe de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane cu brânză de dovleac cu o singură tigaie, Butternut Squash-Tigaie De Pui-Friptură, și Pui prăjit cu cartofi și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie mare, aruncați dovleceii, merele și salvia cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Condimentați pulpele de pui și așezați-le deasupra. Punctați cu untul și prăjiți aproximativ 1 oră și 15 minute, până când dovleceii și merele sunt fragede și puiul este rumenit și gătit.
Transferați puiul pe o farfurie și păstrați-l la cald.
Așezați tigaia peste un arzător și fierbeți, amestecând, până când sucurile de tigaie se reduc, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul în tigaie și serviți.