Butternut Squash Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan de dovleac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,17 USD pe porție. Un amestec de parmezan, dovlecei de nucă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Butternut Squash Lasagna, Butternut Squash Lasagna, și Butternut Squash Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de 15x10x1 inci.
Așezați dovleceii în tigaia pregătită.
Adăugați ulei și 1/2 linguriță sare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Răspândiți într-un strat uniform. Prăjiți, neacoperit, timp de 25 până la 30 de minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând o dată. Reduceți temperatura cuptorului la 375 grade F.
Între timp, pentru sos: într-o cratiță mare, încălziți untul la foc mediu.
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă făina și 1/2 linguriță sare. Se amestecă treptat laptele. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă dovleceii și rozmarinul.
Ungeți ușor un vas de copt de 13x9x2 inci sau o caserolă dreptunghiulară de 3 litri. Pentru asamblare, întindeți aproximativ 1 cană de sos în vasul de copt pregătit.
Puneți trei tăiței în farfurie.
Se întinde cu o treime din sosul rămas.
Se presară cu 1/3 cană de brânză Pamesan. Repetați stratificarea tăiței, sosului și parmezanului încă de două ori.
Se toarnă frișcă uniform peste straturi în vas.
Se presară cu restul de 1/3 cană de parmezan.
Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când marginile sunt bulbucate și partea superioară este ușor rumenită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Face 8 până la 10 porții.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.