Butternut Squash Burritos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burritos de Squash Butternut. Această rețetă face 4 porții cu 995 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez brun, ceapă, dovlecei de butternut precut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până burrito Dimensiune tortilla ai putea urma acest curs principal cu Ceresc Candy Bar Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Squash de butternut caramelizat și burritos de quinoa, Butternut Squash, Kale și Gouda Burritos Pentru micul dejun, și Butternut Squash Burritos cu fasole neagră și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați dovlecelul, 1/2 cană de apă și un vârf de sare într-un castron mare pentru microunde; acoperiți cu folie de plastic și străpungeți pentru a vă ventila. Cuptor cu microunde, amestecând o dată, până la licitație, 15 minute; scurgere.
Între timp, topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 5 minute; amestecați pudra de chili.
Adăugați fasolea, orezul și 1/2 cană de apă și fierbeți, amestecând, până când lichidul se evaporă, aproximativ10 minute.
Se transferă într-un castron și se acoperă pentru a se încălzi.
Ștergeți tigaia. Bateți ușor ouăle într-un bol cu un vârf de sare. Topiți restul de 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu, apoi adăugați ouăle și gătiți, amestecând, până când încep să se așeze. Îndoiți dovlecelul și gătiți până când ouăle sunt așezate.
Încălziți tortilele într-o tigaie uscată sau în cuptorul cu microunde. Împărțiți amestecul de orez, ouăle amestecate, brânza și jalapenos printre tortilla. Îndoiți fundul, apoi pliați în lateral și rotiți-vă.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.