Butternut Nucă De Cocos Curry

Butternut Nucă De Cocos Curry
Reteta Butternut Curry de nucă de cocos este gata în aproximativ 4 ore și 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 68 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte de nucă de cocos, sare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Butternut Squash Nucă De Cocos Curry, Butternut Squash Și Nucă De Cocos Curry, și Supă De Dovleac Cu Curry De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotează morcovii și ceapa în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați zahărul brun, curry, usturoiul, scorțișoara, ghimbirul și sarea. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Într - un 3-sau 4-qt. aragaz lent, combinați dovlecelul de butternut, bulionul, laptele de nucă de cocos, orezul și amestecul de morcovi. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc
Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc
Acest spectacol stoping white afișează arome efuzive de flori albe, fructe de piatră, miere și pâine prăjită care izbucnesc în arome opulente de pere, floare de portocal, caramel și condimente. Este o ofertă de vin de clasă mondială, care atinge un echilibru strălucit între fructele luxuriante și aciditatea crocantă și apetisantă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții9
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista