Reteta Butternut Curry de nucă de cocos este gata în aproximativ 4 ore și 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 150 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 68 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte de nucă de cocos, sare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Butternut Squash Nucă De Cocos Curry, Butternut Squash Și Nucă De Cocos Curry, și Supă De Dovleac Cu Curry De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotează morcovii și ceapa în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați zahărul brun, curry, usturoiul, scorțișoara, ghimbirul și sarea. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Într - un 3-sau 4-qt. aragaz lent, combinați dovlecelul de butternut, bulionul, laptele de nucă de cocos, orezul și amestecul de morcovi. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
Rezervația DeMorgenzon Chenin Blanc
Acest spectacol stoping white afișează arome efuzive de flori albe, fructe de piatră, miere și pâine prăjită care izbucnesc în arome opulente de pere, floare de portocal, caramel și condimente. Este o ofertă de vin de clasă mondială, care atinge un echilibru strălucit între fructele luxuriante și aciditatea crocantă și apetisantă.