Butterfly Cupcakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu fluturi. Această rețetă servește 24 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 250 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați culori zahăr spumant grosier, culori nonpareils, napolitane de acoperire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Butterfly Cupcakes, Butterfly Cupcakes, și Butterfly Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Linia 2 foi cookie cu hârtie cerată. Într-un castron mic cu microunde, bomboanele roz cu microunde se topesc neacoperite pe mediu (50%) 30 de secunde, apoi în trepte de 15 secunde, până se topesc; se amestecă până se omogenizează. Lingura topit bomboane în mare decorare sac echipat cu # 5 sfat sau alt mic sfat rotund. Țeavă 8 perechi de aripi de fluture (3 inci peste) pe foaie cookie.
Se presară cu zahăr spumant sau nonpareils. Repetați cu bomboanele rămase topite, zahăr și nonpareils.
Lăsați să stea până când este setat.
Frost cupcakes cu glazură albă. Cu glazură de ciocolată, țeavă rând de puncte în centrul fiecărui cupcake să arate ca corpul. Atașați aripi lângă corp prin apăsarea ușor-le în glazură și cupcake la 45 unghi. Atașați 2 bucăți de lemn dulce pentru antene.