Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați unt-Me-Up Scampi Bucatini. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 609 calorii, 34G de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveti Scampi cu taitei Bucatini, Bucatini cu sos de Skate: Bucatini alla Razza, și Bucatini cu sos picant de rosii (bucatini All ' amatriciana).
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți la doar timid de al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scoateți și rezervați 1 cană din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați creveții, condimentul cu fructe de mare și 1 lămâie feliată într-un bol mediu și aruncați pentru a acoperi. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
La foc mic se topește untul în oală mică, apoi se amestecă în usturoi și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Lăsați să gătească și să buleze ușor timp de 10 minute. Se toacă pătrunjelul și se dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Încălziți tigaia mare cu 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați semințele de fenicul și creveții cu feliile de lămâie. Gatiti pana cand crevetii sunt roz, aproximativ 5 pana la 6 minute. Se amestecă vinul alb sau vermutul și sucul de 1 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Sani De Fazan Daca)
Vermut
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Transferați într-un bol de servire și garnisiți cu pătrunjel înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Adăugați pastele, apa de gătit rezervată și untul într-un bol pentru paste și aruncați până când lichidele sunt absorbite de paste, aproximativ 1 până la 2 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat