Butoanele Speculoos ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 39 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 90. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Speculoos, Cookie-Uri Speculoos, și Speculoos Granola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu; pus deoparte. Folosind un amestecător electric la viteză medie, bateți untul într-un castron mediu până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați atât zaharuri,cât și melasă; continuațisă bateți până când amestecul este neted și cremos, aproximativ 3 minute. Bateți în ou și vanilie; amestecatimp de 2 minute. Reduceți viteza la minim; adăugați ingrediente uscate și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Vanilie
Ouă
3
Răzuiți aluatul din castron și împărțiți-l în Treime. Folosind palmele, rulați fiecare bucată de aluat într-un buștean de 8". Înfășurați bine buștenii înhârtie de plastic sau pergament și congelați timp de cel puțin 3 ore. (Pentru marginile mai îngrijite, scoateți buștenii din congelator după 1 oră și rulați oncounter.) Faceți înainte: aluatul poate fi făcut până la 2 luni înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
4
Aranjați rafturile în treimea de sus și de jos a cuptorului; preîncălziți la 375 F. Linia 3 foi de coacere cu hârtie pergament sau covorașe de copt din silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
5
Bateți albușul de ou într-un castron mic pentruslăbiți; periați ușor peste 1 buștean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Stropițicu (sau rulați) zahăr șlefuit. Folosind un cuțit lung și subțire, tăiați o bucată de aluat dinfiecare capăt al buștenului pentru a face capetele plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuit
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Cut loginto 1/4 " - runde groase.
8
Transferați pe 1 foaie de copt, distanțată la 1/2"; așezați în congelator în timp ce tăiați următorul jurnal. (Fursecurile își păstrează forma mai bine dacă coaceți când aluatul este rece.) Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți 2 foi de fursecuri, rotind foile de sus în jos și din față în spate după 6 minute, până când blaturile sunt maro auriu, iar centrele sunt aproape ferme, 11-13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Transferați cookie-urile pe rafturi și lăsați să se răcească.Repetați cu a treia foaie de cookies.DO înainte: cookie-urile pot fi coapte 2 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
1
Se amestecă zahărul pudră și 7 lingurițeapă rece într-un vas mare de amestecare (glazurava fi foarte gros). Lingură aproximativ 1/2 lingurițăglazați pe fiecare buton (alternativ, umpleți o pungă de plastic sigilabilă cu glazură și tăiați o gaură mică în 1 colț; glazură de țeavă într-un cerc uniform în jurul marginilor fursecurilor, apoi umpleți).Decoreaza cu stropi, zahar colorat, saudraguri, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Decorarea Zahărului
Stropește
Cookie-uri
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Pungi Ziploc
2
Lăsați să stea pe raft la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute pentru ca glazura să se fixeze. Faceți înainte: cookie-urile pot fifăcute cu 5 zile înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.