Butoaie De Pui Cu Foc De Artificii La Grătar

Butoaiele de pui cu petardă la grătar necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 58 calorii. Dacă aveți la îndemână tobe cu aripi de pui, piper măcinat, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Butoaie De Pui Cu Foc De Artificii La Grătar, Tobe De Pui Condimentate La Grătar, și Pui De Foc La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, așezați toate ingredientele, cu excepția puiului, smântânii și boia. Sac de etanșare; se agită pentru a amesteca condimentele.
Adăugați pui; sigilați punga și agitați până când puiul este acoperit cu condimente. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru a marina, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați puiul în coșul de grătar (grătarul "wok").
Așezați coșul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 20 până la 25 de minute, agitând coșul pentru a transforma puiul după 10 minute, până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (180 buc.f).
Serviți puiul cu smântână presărată cu boia.