Busuioc și Halibut învelit în Prosciutto
Busuiocul și halibutul învelit în Prosciutto este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 201 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână condimente adobo, busuioc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 16 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prosciutto-halibut învelit cu dovlecei de vară, Prosciutto-halibut învelit cu sos de unt de salvie, și Halibut învelit în Prosciutto cu varză de Bruxelles și cuscus de Kale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați 3 frunze de busuioc pe fiecare felie de prosciutto. Condimentați fileurile de halibut cu condimente Adobo, așezați-le pe o parte a feliilor pregătite de prosciutto și înfășurați fileurile de pește cu prosciutto și busuioc.
Setați o tigaie sigură pentru cuptor la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, turnați uleiul de măsline și așezați fileurile de halibut învelite în tigaie.
Gatiti fileurile pana cand prosciutto este maro auriu, aproximativ 4 minute. Întoarceți fileurile și mutați tigaia în cuptorul preîncălzit.
Coaceți până când peștele este ferm la atingere și gătit, aproximativ 5 minute.