Busuioc violet și salată de dovlecei de vară la grătar cu nuci

Purple Basil & Grilled Summer Squash Salad cu nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 355 calorii, 12g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, frunze de busuioc violet, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de dovleac de vară și Quinoa roșie cu nuci, Salată De Dovleac De Vară Și Quinoa Roșie Cu Nuci, și Panini italieni la grătar cu dovlecei, dovlecei de vară și busuioc {Vegetarian} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F.
Întindeți nucile pe o foaie de copt într-un singur strat. Prăjiți până se rumenesc frumos, aproximativ 12 minute. Tăiați nucile aproximativ.Tăiați capetele dovleacului de vară și tăiați-le într-un unghi în felii groase de 3/8 inci.
Puneți-le într-un castron și aruncați cu jumătate de ulei de măsline și puțină sare și piper.Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Lăsați-l să se încălzească până la punctul în care nu puteți ține doar mâna deasupra suprafeței mai mult de 3 secunde. Lucrând în loturi, așezați feliile de dovlecei de vară într-un singur strat pe tigaia pentru grătar și gătiți până când sunt marcate frumos, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați dovleceii într-un castron mediu în timp ce gătesc. Odată ce sunt toate la grătar, se toarnă peste oțetul balsamic, se aruncă împreună și se lasă deoparte să se răcească.După ce se răcește complet, adăugați uleiul de măsline rămas, florile de dovleac, busuiocul și nucile. Aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați salata pe o farfurie de servire, presărați parmezan (dacă folosiți) și un strop de ulei de nucă.