Busuioc violet și salată de dovlecei de vară la grătar cu nuci
Purple Basil & Grilled Summer Squash Salad cu nuci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 355 calorii, 12g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, frunze de busuioc violet, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de dovleac de vară și Quinoa roșie cu nuci, Salată De Dovleac De Vară Și Quinoa Roșie Cu Nuci, și Panini italieni la grătar cu dovlecei, dovlecei de vară și busuioc {Vegetarian} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți nucile pe o foaie de copt într-un singur strat. Prăjiți până se rumenesc frumos, aproximativ 12 minute. Tăiați nucile aproximativ.Tăiați capetele dovleacului de vară și tăiați-le într-un unghi în felii groase de 3/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De Vară
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Puneți-le într-un castron și aruncați cu jumătate de ulei de măsline și puțină sare și piper.Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Lăsați-l să se încălzească până la punctul în care nu puteți ține doar mâna deasupra suprafeței mai mult de 3 secunde. Lucrând în loturi, așezați feliile de dovlecei de vară într-un singur strat pe tigaia pentru grătar și gătiți până când sunt marcate frumos, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Squash De Vară
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați dovleceii într-un castron mediu în timp ce gătesc. Odată ce sunt toate la grătar, se toarnă peste oțetul balsamic, se aruncă împreună și se lasă deoparte să se răcească.După ce se răcește complet, adăugați uleiul de măsline rămas, florile de dovleac, busuiocul și nucile. Aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Cuțit De Toaletă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați salata pe o farfurie de servire, presărați parmezan (dacă folosiți) și un strop de ulei de nucă.