Busuioc Usturoi Semilune
Semilunele cu usturoi cu busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 24. O porție conține 108 calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de busuioc, brânză de vaci, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 10%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Semilune de busuioc de roșii aproape instantanee, Semilune de busuioc și roșii uscate la soare și Semilune de usturoi cu unt.
Instrucțiuni
Intr-un robot de bucatarie, combina branza de vaci, untul si crema de branza; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Adăugați făină; se acopera si se proceseaza pana cand amestecul formeaza o bila.
Împărțiți aluatul în două părți. Pe o suprafață cu făină, rulați fiecare porție într-un format de 10 inchi. cerc.
Se presara cu parmezan, busuioc si usturoi pudra.
Tăiați fiecare cerc în 12 felii.
Înfășurați felii de la capătul larg și așezați partea ascuțită în jos la 2 inchi una de alta pe foi de copt unse. Curbați capetele fiecăruia pentru a forma o formă de semilună.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți pe rafturi de sârmă; se serveste cald.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.