Busuioc Porumb pe Cob
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Busuioc Corn on the Cob. Această rețetă face 6 porții cu 225 de calorii, 5 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 1,61 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați zahăr, felii de lime, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum busuioc-parmezan porumb pe stiule, busuioc-unt de lămâie pentru porumb pe știulete și busuioc-parmezan porumb la grătar.
Instrucțiuni
Cojiți cu grijă cojile de porumb la 1 inch de fund; îndepărtați mătasea. Într-un castron mic, combinați untul, busuiocul uscat, zahărul, sarea și sarea de usturoi; răspândit peste porumb.
Puneți frunzele de busuioc peste amestecul de unt. Înfășurați din nou porumbul în coji și asigurați-l cu sfoară de bucătărie.
Așezați într-o oală; se acopera cu apa rece. Înmuiați timp de 20 de minute; scurgere.
Prăjiți porumbul, acoperit, la foc mediu, timp de 25-30 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-se des.
Serviți cu felii de lime.