Burtă de porc și tocană de lămâie conservată

Burtă de porc și tocană de lămâie conservată
Burta de porc și tocană de lămâie conservată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1003 calorii, 21g de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Frijoles con Chicharron o Garra (tocană de fasole cu burtă de porc), Mâncare Pură De Confort: Tocană Kimchi Cu Burtă De Porc Fiartă, și Burtă de porc cu usturoi, lămâie și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați burta de porc în cuburi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2
Încălziți o oală sub presiune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați grăsimea de pe burta de porc în jos și lăsați-o să se rumenească înainte de a răsturna și a rumeni a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se adaugă ghimbirul și usturoiul și se sotează până se rumenesc și foarte parfumate. Se va lipi de fundul tigaiei, ceea ce este de dorit, dar asigurați-vă că nu o lăsați să se înnegrească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă ceapa și se sotează până devin translucide și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați vinul alb și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați piureul de roșii, zahărul brun, sosul de soia, piperul de sare și lămâile conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
UmărUmăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Puneți capacul pe oala sub presiune, blocați-l în poziție și setați presiunea la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
10
Lăsați oala sub presiune să ajungă la presiune maximă (fluier constant) la foc mare, apoi reglați temperatura în jos până când aragazul abia menține un fluier constant. Gatiti 20 de minute. Dacă utilizați o oală obișnuită, gătiți ușor acoperit cu un capac timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
11
Puneți oala sub presiune în chiuvetă și treceți apă rece peste capac până când presiunea se eliberează. Odată ce sunteți sigur că presiunea s-a eliberat, deschideți capacul și adăugați cartofii.Închideți capacul și puneți-l pe oala sub presiune pe aragaz la foc mare până când auziți din nou un fluier constant. Reglați căldura până când aragazul abia menține un fluier constant. Gatiti 10 minute. Dacă utilizați o oală obișnuită, gătiți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
12
Puneți oala sub presiune în chiuvetă și treceți apă rece peste capac până când presiunea se eliberează. Deschideți capacul și serviți, garnisit cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate38
Revista