Burtă de porc prăjită cu piersici cu recoltă târzie și Rucola

Burta de porc prăjită cu piersici cu recoltare târzie și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1112 calorii, 20g de proteine, și 107G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Dacă aveți oțet de sherry, piper, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Burtă de porc prăjită cu piersici cu recoltă târzie și Rucola, Salată De Arugulan Și Ridiche Cu Burtă Caldă De Porc Fiartă, și Ananas la grătar, burtă crocantă de porc, Pizza Burratan și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Faceți tăieturi adânci de 1/4 inci în cea mai grasă parte a cărnii de porc. Frecați carnea de porc cu sare kosher și piper proaspăt măcinat. Aranjați ceapa și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie mare; stropiți cu ulei, amestecând pentru a acoperi.
Așezați carnea de porc, cea mai grasă parte în sus, pe legume în tigaie.
Coaceți la 300 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până la licitație.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând 1 lingură. picături. Aruncați picăturile și legumele rămase.
Gătiti carnea de porc într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se rumenesc.
Amestecați împreună piersicile și următoarele 3 ingrediente.
Căldură rezervată 1 lingură. se scurge într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiti amestecul de piersici în picături fierbinți, amestecând des, 3 până la 5 minute sau până când se încălzește bine. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust. Feliați carnea de porc și serviți cu piersici calde și rucola.
Cheia Cămară. Burtă de porc: acest nou bucătar nu are nimic de-a face cu tractul digestiv-este slănină necurățată. Comandați-l de la măcelarul dvs. sau cawcawcreek.com.