Burtă de porc prăjită cu piersici cu recoltă târzie și Rucola

Burtă de porc prăjită cu piersici cu recoltă târzie și Rucola
Burta de porc prăjită cu piersici cu recoltare târzie și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1112 calorii, 20g de proteine, și 107G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Dacă aveți oțet de sherry, piper, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Burtă de porc prăjită cu piersici cu recoltă târzie și Rucola, Salată De Arugulan Și Ridiche Cu Burtă Caldă De Porc Fiartă, și Ananas la grătar, burtă crocantă de porc, Pizza Burratan și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți tăieturi adânci de 1/4 inci în cea mai grasă parte a cărnii de porc. Frecați carnea de porc cu sare kosher și piper proaspăt măcinat. Aranjați ceapa și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie mare; stropiți cu ulei, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Așezați carnea de porc, cea mai grasă parte în sus, pe legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți la 300 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până la licitație.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând 1 lingură. picături. Aruncați picăturile și legumele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Gătiti carnea de porc într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Amestecați împreună piersicile și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Căldură rezervată 1 lingură. se scurge într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiti amestecul de piersici în picături fierbinți, amestecând des, 3 până la 5 minute sau până când se încălzește bine. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust. Feliați carnea de porc și serviți cu piersici calde și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Cheia Cămară. Burtă de porc: acest nou bucătar nu are nimic de-a face cu tractul digestiv-este slănină necurățată. Comandați-l de la măcelarul dvs. sau cawcawcreek.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista