Burta de porc prăjită crocantă este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1063 calorii, 20g de proteine, și 105g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 46 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Ramen cu dovlecei prăjiți cu ghimbir și burtă de porc crocantă, Burtă De Porc Prăjită Crocantă (Siu Yuk), și Burtă De Porc Prăjită Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Faceți tăieturi adânci de 1/4 inch în partea cea mai grasă a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Așezați într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Puneți ceapa și următoarele 5 ingrediente în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Se toarnă bulion în tigaie și se acoperă bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți la 325 timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când furculița este fragedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 15 minute. Aruncați legumele și lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Gatiti carnea de porc intr-o tigaie mare din fonta la foc mediu-mic 8-10 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ