Burta de porc crocantă a lui Nigel Slater, Salsa dulce de piersici

Burta de porc crocantă a lui Nigel Slater, Salsan dulce de piersici este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 135g de grăsime, și un total de 1369 calorii. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chile, suc de lime, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Chutney de prune fierbinte și dulce al lui Nigel Slater, Salata lui Nigel Slater de frunze de vară, carne de porc vindecată și cireșe, și Nigel Slater ' s Coq au Riesling pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc într-un vas de porțelan sau sticlă. Curățați și zdrobiți usturoiul într-o pastă, amestecând soia, uleiul, sarea, fulgii de chile și pudra cu cinci condimente.
Întindeți această pastă pe piele și partea inferioară a cărnii de porc și lăsați-o la marinat timp de patru ore bune, dacă nu peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F (220 buc. c).
Așezați carnea de porc într-o tigaie, apoi gătiți, cu pielea în sus, timp de aproximativ douăzeci de minute. Coborâți căldura la 400 de metri pătrați (200 de metri pătrați) și continuați să gătiți încă patruzeci până la cincizeci de minute, până când pielea este întunecată și crocantă. Lăsați să se odihnească timp de zece minute înainte de sculptură.
Fă salsa. Tăiați și tocați mărunt ceapa verde. Tăiați fin chile. Curățați, lăsați și tocați fin piersicile și roșiile și tocați coriandrul. Aruncați ușor, apoi îmbrăcați-vă cu sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Serviți carnea de porc cu salsa.