Burritos Gustoase
Burritos gustos este o rețetă mexicană care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, smântână și salsa, fasole prăjită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Burritos Gustoase, Tacos Gustoase, și Tabbouleh Gustos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge. Se amestecă condimentul taco. Într-o cratiță mică, gătiți fasolea prăjită la foc mediu-mic timp de 2-3 minute sau până când este încălzită.
Lingură aproximativ 1/3 cană de fasole descentrată pe fiecare tortilla; se acoperă cu 1/4 cană amestec de carne de vită.
Se presară cu brânză. Îndoiți părțile laterale și capetele tortilla peste umplutură și înfășurați.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, burritos maro în ulei pe toate părțile.
Se servește cu smântână și salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Burrito în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva]()
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.