Burritos din carne de porc cu fasole neagră

Burritos din carne de porc cu fasole neagră
Burritos de porc cu fasole neagră este o rețetă mexicană care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 806 de calorii . Pentru 2,56 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână roșii prune, suc de lămâie, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 76% . Încercați Burritos cu pui și fasole neagră , Burritos cu carne de vită și fasole și carne Asada Burritos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați concentratul de limead, uleiul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper; adauga carne de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Pentru salsa, într-un castron mic, combinați roșiile, ardeiul verde, ceapa, 1/4 cană coriandru, jalapeno, sucul de lămâie, pudra de usturoi și restul de sare și piper. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se amestecă coriandru rămas; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Scurgeți și aruncați marinata. Într-o tigaie mare antiaderență, căleți carnea de porc timp de 5-6 minute sau până când nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Presărați 1/3 cană de brânză decentrat pe fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Strat fiecare cu aproximativ 1/2 cană carne de porc și 1/4 cană salsa; acoperiți cu 1/2 cană amestec de orez și 1/4 cană fasole neagră. Îndoiți părțile laterale și capetele peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Serviți cu salsa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista