Burritos De Picnic Cald (

Burritos De Picnic Cald (
Picnic cald Burritos ( este un fel principal care servește 12. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 284 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare și piper, pene de var, tortilla de făină și apă. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Picnic Mic Dejun Burritos, Caviar De Picnic, și Pui De Picnic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați sosul Maggi, apa, sucul de lămâie, usturoiul, chile, sarea și piperul, după gust, într-un castron de dimensiuni medii. Adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați carnea de vită la marinată, asigurându-vă că fiecare bucată este acoperită cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Transferați carnea și marinada într-o pungă de congelator de dimensiunea unui litru. Sigilați și refrigerați cel puțin 8 ore sau, de preferință, peste noapte. Lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei înainte de gătit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Scoateți carnea din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Într-o oală mare și grea, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare. Căutați carnea pe toate părțile, câteva bucăți la un moment dat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Transferați carnea rumenită într-un platou și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Adăugați ceapa, ardeii, usturoiul și ardeii iute în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se sotează 5 minute, apoi se adaugă bulionul de vită, roșiile, oregano, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10
Se amestecă bine, apoi se întoarce carnea în tigaie. Aduceți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și fierbeți încet până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 15 minute. Continuați să gătiți amestecul de ceapă până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Folosind degetele sau 2 furculițe, mărunțiți carnea în bucăți lungi de 2 inci. Întoarceți carnea mărunțită în oală, amestecați pentru a combina și gătiți până când carnea este foarte fierbinte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Încălziți tortilele peste un arzător sau într-o tigaie uscată la foc mediu timp de 20 de secunde. Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de carne în centrul fiecărei tortilla și rulați într-un burrito subțire. Aranjați-le pe un platou de servire și garnisiți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Burrito funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista