Burritos de dimineață BOCA
Boca Morning Burritos necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați produse din ouă fără colesterol, link-uri pentru micul dejun Boca veggie, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Boca dimineața coace, Boca Loco Burritos, și Speedy Dimineața Burritos.
Instrucțiuni
Bateți produsul din ou și laptele cu biciul până se omogenizează bine. Se amestecă verigi și ceapă tocate; se toarnă în tigaie antiaderentă.
Gatiti la foc mediu 8 min. sau până când produsul din ou este setat, amestecând ocazional. Se acoperă cu brânză; capac. Gatiti 1 pana la 2 min. sau până când brânza este topită.
Lingura pe tortilla. Îndoiți în părțile opuse ale fiecărei tortilla, apoi înfășurați stilul burrito.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.