Burrito Pot Pies
Reteta Burrito Pot Pies este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 298 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica ou, se amestecă, cut-up de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Burrito Pot Pies, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de pahare de ramekins sau cremă de 6 (10 oz) cu spray de gătit; așezați pe tigaie de 15x10x1 inci.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 1/2 cană de brânză, apă și ou până se formează aluat moale. Pune deoparte.
În cratița de 3 litri, încălziți puiul, salsa, fasolea, porumbul și chimenul până la fierbere.
Se ia de pe foc; pliați în avocado. Împărțiți amestecul de pui în mod egal între ramekins. Lingura dollop de amestec Bisquick peste fiecare (aluatul nu va acoperi întregul top).
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când crusta este maro aurie și umplutura este bulbucată.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Se servește cu smântână și pene de var.