Burrito de cartofi dulci sufocat în salsa verde de Avocado

Burrito de cartofi dulci sufocat în salsa verde de Avocado
Burrito de cartofi dulci sufocat în Avocado Salsa Verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 541 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 277 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jalapeincroumro, frunze de coriandru, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Chorizo și Tacos de cartofi cu Salsa verde de Avocado, Tortillan omletă Burrito cu pui tras și Salsa Verde, și Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade Fahrenheit. Frecați și curățați cartofii dulci. Tăiați-le în bucăți mari, de dimensiuni mușcate, de aproximativ 1 până la 1 inci lățime/lungime și inci adâncime. Aruncați cartofii dulci cu ulei de măsline, chimen, boia fierbinte afumată, piper cayenne și sare și piper. Asigurați-vă că sunt ușor acoperite cu ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Turnați cartofii dulci pe o foaie mare de copt tapetată cu hârtie pergament. Aranjați cartofii dulci uniform într-un singur strat. Nu supraaglomerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți aproximativ 45 de minute, răsturnând bucățile de cartof dulce la jumătate, până când sunt aurii și caramelizate în jurul marginilor.Faceți sosul de avocado: într-un robot de bucătărie sau într-un blender bun, combinați carnea de avocado, salsa verde, usturoiul, jalapeo (săriți peste asta dacă salsa dvs. este picantă) și sucul de lămâie. Amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dientes De AjoDientes De Ajo
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cilantro și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5
Adăugați apă pentru a subția sosul, dacă doriți; sosul ar trebui să se desprindă ușor de pe o lingură. Gustați și amestecați puțină sare de mare sau adăugați o altă stoarcere de var, dacă este necesar. Acest sos ar trebui să aibă un gust ca o adevărată lovitură în gură; veți ști că ați terminat când nu vă puteți opri să intrați pentru o altă lingură de lucruri.Asigurați-vă că cuptorul este încă pornit la 450 de grade Fahrenheit.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați tortilele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. În mijlocul fiecărei tortilla, puneți câteva fâșii de ardei roșu prăjit, apoi turnați fasole neagră în centru și acoperiți totul cu bucăți de cartofi dulci prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se presara cupa sau mai mult de brânză jack pe partea de sus. Trageți o margine a tortilla spre centrul burrito-ului, apoi trageți marginea opusă pentru a se suprapune puțin. Rotiți ușor burrito-ul. Repetați cu burritos rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Coaceți burritos - ul timp de aproximativ 5 minute pe raftul din mijloc, până când brânza este topită și tortilele sunt ușor crocante.Transferați cu atenție fiecare burrito pe o farfurie. Sufocați-l în sos de avocado, presărați cu salată largă de romaine, niște ceapă roșie tocată, jalapeo dacă doriți și o păpușă de smântână. Du-te la ea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate64
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista