Burrito de cartofi dulci sufocat în salsa verde de Avocado
Burrito de cartofi dulci sufocat în Avocado Salsa Verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 541 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 277 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jalapeincroumro, frunze de coriandru, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Chorizo și Tacos de cartofi cu Salsa verde de Avocado, Tortillan omletă Burrito cu pui tras și Salsa Verde, și Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade Fahrenheit. Frecați și curățați cartofii dulci. Tăiați-le în bucăți mari, de dimensiuni mușcate, de aproximativ 1 până la 1 inci lățime/lungime și inci adâncime. Aruncați cartofii dulci cu ulei de măsline, chimen, boia fierbinte afumată, piper cayenne și sare și piper. Asigurați-vă că sunt ușor acoperite cu ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Jalapeno Proaspăt întreg
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Turnați cartofii dulci pe o foaie mare de copt tapetată cu hârtie pergament. Aranjați cartofii dulci uniform într-un singur strat. Nu supraaglomerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți aproximativ 45 de minute, răsturnând bucățile de cartof dulce la jumătate, până când sunt aurii și caramelizate în jurul marginilor.Faceți sosul de avocado: într-un robot de bucătărie sau într-un blender bun, combinați carnea de avocado, salsa verde, usturoiul, jalapeo (săriți peste asta dacă salsa dvs. este picantă) și sucul de lămâie. Amestec.
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dientes De Ajo
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cilantro și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
5
Adăugați apă pentru a subția sosul, dacă doriți; sosul ar trebui să se desprindă ușor de pe o lingură. Gustați și amestecați puțină sare de mare sau adăugați o altă stoarcere de var, dacă este necesar. Acest sos ar trebui să aibă un gust ca o adevărată lovitură în gură; veți ști că ați terminat când nu vă puteți opri să intrați pentru o altă lingură de lucruri.Asigurați-vă că cuptorul este încă pornit la 450 de grade Fahrenheit.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați tortilele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. În mijlocul fiecărei tortilla, puneți câteva fâșii de ardei roșu prăjit, apoi turnați fasole neagră în centru și acoperiți totul cu bucăți de cartofi dulci prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Se presara cupa sau mai mult de brânză jack pe partea de sus. Trageți o margine a tortilla spre centrul burrito-ului, apoi trageți marginea opusă pentru a se suprapune puțin. Rotiți ușor burrito-ul. Repetați cu burritos rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Coaceți burritos - ul timp de aproximativ 5 minute pe raftul din mijloc, până când brânza este topită și tortilele sunt ușor crocante.Transferați cu atenție fiecare burrito pe o farfurie. Sufocați-l în sos de avocado, presărați cu salată largă de romaine, niște ceapă roșie tocată, jalapeo dacă doriți și o păpușă de smântână. Du-te la ea cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.