Burgundia de vită cu tăiței de ou este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 407 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă perlată, bulion de vită cu sodiu inferior, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgundia De Vită Peste Tăiței, Burgundia de vită cu tăiței, și Fidea franceză de pui și ouă de burgundă albă.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită într-un castron mare; se presară cu făină, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți amestecul de vită, morcovul, ceapa, ciupercile și usturoiul într-un aragaz lent electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Combinați bulionul de vită și următoarele 6 ingrediente (prin piper); se amestecă în amestecul de carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Piper
Carne De Vită
4
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
5
Serviți amestecul de vită peste tăiței; se presară cu cimbru.