Burgerul Trifecta
Burgerul Trifecta este un vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați maioneză vegană, făină, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza tofu suplimentar ferm, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-Uri Trifecta, Valentine Trifecta Cookie-Uri, și Bake Vânzare Trifecta Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați granulele TVP și bulionul, acoperiți bine cu folie de plastic și cuptorul cu microunde timp de 5 până la 6 minute. Alternativ, aduceți bulionul la fierbere, turnați peste granulele TVP, acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Într-un bol de amestecare, zdrobiți tofu și tempeh.
Se amestecă în TVP reconstituit.
Adăugați maioneza, sosul Sriracha și uleiul de susan.
Se frământă încet făina până se încorporează bine și se formează în 6 chiftele. Gatiti dupa dorinta.
Se coace la 350 buc. F (180 buc. C, sau marca de gaz
timp de 30 de minute, răsturnați la jumătatea drumului sau coaceți mai întâi, apoi terminați prăjind ușor într-un pic de ulei până devine auriu și crocant, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
De la cei mai buni burgeri vegetarieni de pe planetă: 101 creații vegane inspirate la nivel global, pline de arome proaspete și gusturi noi interesante de Joni Marie Newman. Text 2011 de Joni Marie Newman; fotografie 2011 Editura Rockport. Publicat de Fair Winds Press.