Burgerul De Curcan Fresh 20

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul proaspăt de 20 de curcan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pansament de cămară și / sau ketchup, curcan măcinat, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Burger De Curcan Caprese Proaspăt De Grădină, Burger Italian de porc cu salsa proaspătă de roșii, și Curcan Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber (sau, alternativ, folosiți o tigaie pentru grătar, am făcut-o. GREG).
Combinați curcanul, pesmetul, sucul de lămâie, ardeiul gras verde, busuiocul, oregano, sarea și piperul într-un castron mediu și amestecați bine.Împărțiți amestecul de curcan în 8 porții egale și formați-le în torturi subțiri.
Așezați 1 felie de brânză deasupra unei plăcinte de curcan și așezați o a doua prăjitură deasupra; sigilați prăjiturile la margini pentru a închide brânza. Repetați pentru a forma restul de 3 burgeri.Grătiți burgerii până când sunt fierți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Întindeți o lingură de pansament (sau ketchup de casă sau ambele) pe fundul fiecărui coc prăjit. Se acoperă cu burgerii, se ornează cu salată și roșii și se adaugă blaturile chiflelor.