Burgerii Roquefort preferați ai Tatălui în stil Detroit
Burgerii Roquefort preferați în stil Detroit ai tatălui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 422 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roquefort, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Câini Coney În Stil Detroit, Burgeri umpluți cu slănină și Roquefort, și Burgeri De Vită, Năsturel Și Roquefort.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Amestecați carnea de vită măcinată, sosul Worcestershire, pătrunjelul și sarea și piperul într-un castron și împărțiți amestecul în 4 porții. Faceți fiecare porție într-o minge și formați un buzunar în fiecare minge. Umpleți bilele cu aproximativ 1/4 cană de brânză Roquefort mărunțită și bateți ușor și aplatizați fiecare bilă într-un burger de mărimea unui coc.
Grătiți burgerii pe grătarul preîncălzit până când nu mai sunt roz la mijloc, brânza este topită, iar burgerii prezintă semne frumoase de grătar, 7 până la 8 minute pe fiecare parte.
Serviți burgeri în rulouri kaiser încălzite, cu ceapă feliată, salată verde și roșii pe lateral.