Burgerii de miel ai lui Zakary Pelaccio

Reteta burgeri de miel Zakary Pelaccio ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1271 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de sare de mare și piper, unt, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofii prăjiți de porc ai lui Zakary Pelaccio, Paste con Sarde de la Zakary Pelaccio, și Pui prăjit cu frunze de Curry al lui Zakary Pelaccio.
Instrucțiuni
Porniți un foc de cărbune din lemn de esență tare (sau, bine, folosiți un grătar cu gaz).
Lasă-l să devină frumos și fierbinte.
Condimentați bine mielul măcinat cu sare și piper, folosind mâinile pentru a lucra ușor în condimente. Nu exagera. Împărțiți carnea în patru bile și formați fiecare bilă într-un tort gros de aproximativ 1 inch. Condimentați-le din nou pe ambele părți cu sare și piper. Dacă aveți de gând să faceți grătar în 30 de minute, lăsați chiftelele afară. Dacă nu, acoperiți-le și puneți-le la frigider, apoi lăsați-le să ajungă la temperatura camerei înainte de a le face la grătar.
Aduceți apa la foc mic într-o oală care va găzdui un cazan dublu sau un bol de amestecare metalic.
Puneți gălbenușurile de ou în boilerul dublu sau în vasul de amestecare metalic, bateți-le pentru a încorpora puțin aer până când trec de la galben bogat, profund la galben pal și au crescut în volum.
Adăugați muștarul și o linguriță de apă rece și continuați să bateți.
Puneți cazanul dublu sau vasul peste apa care fierbe și începeți să adăugați untul, câte o bucată, amestecând pentru a încorpora complet înainte de a adăuga următorul. După ce ați adăugat tot untul, terminați sosul cu o stoarcere sau trei de lămâie și adăugați treptat sare și piper până când are un gust foarte bun. Ar trebui să fie bogat, sărat și ușor acid. Dacă este, Felicitări, Tocmai ai făcut Hollandaise. Acoperiți cu folie de plastic și puneți cazanul dublu sau vasul de amestecare într-un castron mare cu apă caldă până când sunteți gata să îl utilizați.
Grătiți burgerii, răsturnând o dată, până la mediu-rar, aproximativ 8 minute în total. Dacă flacăra se aprinde în jurul burgerilor în timp ce faceți grătarul, mutați-i puțin. Nu vrei să capete prea multă culoare prea repede.
Aruncați scallions în ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți-le până când sunt ușor carbonizate și fragede, aproximativ 2 minute pe o parte. Când sunt carbonizate frumos și le-ați scos de pe grătar, tocați-le în bucăți mari și presărați-le cu o parte din oțetul preferat și puțină sare.
Prăjiți brioșele englezești pe grătar. Bun, burger, scallion. Bol mare o 'mr.Holland' s daze (sosul de ou) pe lateral pentru scufundare. Fii entuziasmat, plesnește chiflele cuiva—oricine, indiferent. Acum ești gata să mănânci.